office@mediasat.ro | 031.82.52.700
Media Sat > Internet > Internet Satelit > Tooway PrePay

Internet prin satelit preplatit - Tooway Easy

Ideal pentru casele de vacanta sau locatiile cu prezenta temporara sau sezoniera, Tooway Easy este varianta preplatita a celor mai bune servicii de Internet prin satelit. Fie ca ai nevoie de 48 de ore, fie ca ai nevoie de o saptamana sau chiar o luna, doar alege token-ul potrivit nevoilor tale.

Avantaje Tooway Easy:

  • Fara taxa lunara
  • Platesti numai atunci cand utilizezi serviciul
  • O solutie foarte flexibila cu mai multe optiuni
  • Tu decizi cat timp ai nevoie de acces la Internet: 48 ore, 1 saptamana sau o luna
  • Utilizare nelimitata cu FAP dedicat
  • Primele 48 de ore de conectare incluse

PLAN TARIFAR TOOWAY PREPAY

Pachete Servicii TOOWAY EASY Tooway 2 zile Tooway 7 zile Tooway 30 zile
       
       
Max download (Mbps) 22
22
22
Max upload (Mbps) 2 2 2
IP-uri private alocate dinamic in spatele modemului Satelit 1 1 1
Consum agregat(GB)
2
E-mail si Web active dupa utilizarea consumului inclus
5
E-mail si Web active dupa utilizarea consumului inclus
16
Tarif PrePay 15 Euro 25 Euro 59 Euro
Tarif Refill cu acelasi volum 9 Euro 13 Euro 33 Euro
Alege 
       
       

Echipamente si alte Taxe

Pret Echipamente TOOWAY 335 € 
Taxa Anuala Serviciu 39 € 

Alte Servicii

Tarif Instalare Standard* 120 RON
Comanda Comanda ACUM!


Tarifele si preturile nu includ TVA.

Pretul Echipamentelor TOOWAY include Antena Satelit 0.75m cu kit instalare special TRIA, TRIA si Modem Internet prin Satelit. Echipamentele livrate nu includ suportul de prindere al antenei satelit si nici cablul coaxial dintre TRIA si Modem.

Pretul echipamentelor Tooway include transportul echipamentului la locatie sau, in cazul in care Beneficiarul solicita acest lucru, la sediul unuia dintre Instalatorii autorizati MEDIA SAT, urmand ca acesta sa transporte echipamentul in locatia de instalare la momentul executarii lucrarii. Instalatorul autorizat nu are dreptul sa perceapa un tarif aditional pentru acest transport.

*Instalarea se poate executa de catre Client sau, recomandabil, contra cost de catre Instalatori Autorizati MEDIA SAT. Instalarea se plateste direct catre Instalator la momentul executarii lucrarii. Tariful de Instalare Standard specificat este tariful pe care Instalatorii Autorizati MEDIA SAT il pot percepe pentru activitatea de instalare a echipamentelor TOOWAY in conditii standard de instalare (conditii uzuale pentru prinderea si pozitionarea echipamentelor, distanta maximala intre TRIA si Modem de 20m). Orice lucrare suplimentara se negociaza si se tarifeaza separat de catre Instalatorii Autorizati.

Taxa anuala de serviciu se percepe in avans pentru fiecare an de serviciu activ. In cazul expirarii perioadei anuale active fara plata taxei anuale de serviciu pentru anul urmator, MEDIA SAT va percepe aditional o taxa de reactivare a serviciului de 29 EUR.