office@mediasat.ro | 031.82.52.700
Media Sat > Internet > Internet Satelit > Tooway - Beneficii

Internet prin satelit Tooway - Beneficii

RAPID – INTERNET de mare viteza prin satelit direct la tine acasa sau la sediul firmei tale
 

Serviciul nostru in colaborare cu Tooway™ - Skylogic, parte a grupului EUTELSAT, este furnizat utilizand primul satelit European customizat pentru servicii INTERNET Broadband, avand o capacitate de 35 de ori mai mare decat satelitii traditionali.

Din acest motiv serviciul Tooway™ reprezinta o adevarata revolutie in furnizarea de INTERNET prin satelit, asigurand conectarea computerului tau la INTERNET de mare viteza cu costuri incomparabil mai mici, fata de serviciile clasice de INTERNET prin satelit. Oriunde in Romania iti punem la dispozitie INTERNET cu viteze de download de pana la 22 Mbps si de upload de pana la 6 Mbps.

 
Pentru FIECARE - Alege acum unul dintre abonamentele noastre potrivite oricarui buget
 

Tooway™ este potrivit atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru companiile care doresc o conexiune rapida in locatii izolate sau o conexiune la INTERNET de back-up printr-un mediu alternativ total independent, ideal pentru solutii de Disaster Recovery.

Indiferent ca ai nevoie de internet prin satelit pentru serviciu sau pentru acasa, avem un pachet Tooway™ potrivit pentru tine. Acest serviciu este disponibil la preturi foarte avantajoase, incepand cu 17 EUR fara TVA pe luna, pentru ca tu sa poti comunica fara limite

Iti putem pune la dispozitie optional si un router wireless, astfel incat vei putea beneficia de conexiunea Tooway™ oriunde in casa sau in sediu si de mobilitatea atat de necesara pentru detinatorii de laptopuri sau smartphone-uri.

 
ORIUNDE – Acum! Acoperire 100% pentru INTERNET de mare viteza in toata Romania
 

Vrei internet, dar astepti instalarea unei retele terestre langa casa ta? Acum asteptatile tale au luat sfarsit: Tooway™ este disponibil prin MEDIA SAT oriunde in Romania. Tooway™ nu face discriminari in functie de locatie si nu promoveaza servicii pe care sa nu ti le putem oferi la capacitate maxima.

 
SIMPLU - Conecteaza-l si navigheaza pe INTERNET
 

Cu Tooway™ este foarte simplu sa te conectezi la INTERNET. Vei avea nevoie doar de o mica antena de satelit montata pe exteriorul casei si de un modem.

Iti poti monta singur echipamentul (vezi video cu instalarea si aplicatia de iPhone pentru instalare). Pentru a pozitiona corect antena de satelit, dupa montaj regleaza antena orientand catre satelitul KA-SAT, 9°E, conform indicatiilor de activare a sistemului primite dupa semnarea contractului. Alternativ puteti folosi aplicatia on-line KA - SAT Finder, aplicatie ce va va ajuta sa determinati unghiul azimut si unghiul de elevatie pentru pozitionarea corecta a antenei in functie de pozitia geografica a locatiei de instalare, precum si culoarea spotului de pe satelit pe care va veti conecta cu semnalul maxim.