office@mediasat.ro | 031.82.52.700
Media Sat > Internet > Internet Satelit > Tooway - Abonamente

Internet prin satelit Tooway - Abonamente

Suntem cu totii diferiti, asa ca iti oferim abonamente din care sa-l alegi pe cel potrivit tie, in functie de necesitati. In cazul in care nu ti se potriveste niciunul dintre pachetele de mai jos, te rugam sa contactezi un reprezentant de vanzari care va gasi solutia potrivita pentru tine.

PLAN TARIFAR TOOWAY STANDARD

Pachete Servicii
TOOWAY Standard
Tooway 8 Tooway 16 Tooway 25 Tooway 40 Tooway Infinite
           
           
Max download (Mbps) 10
10
22
22
22
Max upload (Mbps) 2 2 6 6 6
IP-uri private alocate dinamic in spatele modemului Satelit 1 1 1 1 1
Consum agregat pe 1 luna (GB) 8 16
Traficul de noapte necontorizat1
25
Traficul de noapte necontorizat
40
Traficul de noapte necontorizat
Nelimitat
Viteza INTERNET dupa depasirea Consumului (kbps) 64 64 64 64 N/A
Abonament Lunar Servicii 17 Euro 27 Euro 43 Euro 61 Euro 79 Euro
Alege 
           
           

Echipamente TOOWAY


Cumparare
echipamente
 
Pret Echipamente TOOWAY:
335 Euro
Discount echipament = 3 luni abonament,
valabil pentru  Tooway 25 si Tooway 40 
la contractele pe 2 ani
Taxa Activare Promotionala*: Gratuit
Comanda Comanda ACUM!


Alte Servicii

Tarif Volume Booster / GB**
(OPTIONAL la cererea Clientului)
Taxa Instalare*** In functie de locatia de instalare.

Tarifele si preturile nu includ TVA.

Pretul Echipamentelor TOOWAY include Antena Satelit 0.75 m cu kit instalare special TRIA, TRIA si Modem Internet prin Satelit. Echipamentele livrate nu includ suportul de prindere al antenei satelit si nici cablul coaxial dintre TRIA si Modem.

Taxa de Activare include activarea pe satelit a Serviciilor TOOWAY si transportul echipamentului la locatie sau, in cazul in care Beneficiarul solicita acest lucru, la sediul unuia dintre Instalatorii autorizati MEDIA SAT, urmand ca acesta sa transporte echipamentul in locatia de instalare la momentul executarii lucrarii. Instalatorul autorizat nu are dreptul sa perceapa un tarif aditional pentru acest transport. Valoarea Taxei de Activare este de 275 EUR fara TVA la care se aplica Discount in functie de optiunile de cumparare a echipamentelor.

*Clientul beneficiaza de un Discount de 100% din taxa de activare

**Volume Booster-ul poate fi activat prin simpla apelare telefonica a Serviciului Clienti MEDIA SAT, serviciu disponibil Non-Stop. Volume Booster-ul va fi taxat in factura lunii urmatoare. Optiunea Volume Booster este disponibila pentru serviciile Tooway 8, Tooway 16 si Tooway 25.

***Instalarea se poate executa de catre Client sau, recomandabil, contra cost de catre Instalatori Autorizati MEDIA SAT. Instalarea se plateste direct catre Instalator la momentul executarii lucrarii. Tariful de Instalare Standard specificat este tariful pe care Instalatorii Autorizati MEDIA SAT il pot percepe pentru activitatea de instalare a echipamentelor TOOWAY in conditii standard de instalare (conditii uzuale pentru prinderea si pozitionarea echipamentelor, distanta maximala intre TRIA si Modem de 20m). Orice lucrare suplimentara se negociaza si se tarifeaza separat de catre Instalatorii Autorizati.

Durata minima contractuala este de 1 an.