office@mediasat.ro | 031.82.52.700
Media Sat > Satelit

Satelit

Satelitii au devenit o parte indispensabila a vietii noastre de zi cu zi, chiar daca o stim sau nu. Tot ce inseamna televiziune implica sateliti. Chiar si daca suntem abonati la un operator de TV Cablu, canalele TV pe care acesta ni le difuzeaza prin cablu sunt transmise catre el prin intermediul Satelitilor.

Stirile in direct din diverse locatii pe care le urmarim la postul preferat sunt si ele de multe ori transmise prin satelit. Sa nu mai spunem de GPS-ul care ne scoate din incurcatura atunci cand suntem intr-un loc necunoscut si nu ne descurcam sa ajungem la destinatie.

Asigurarea legaturilor telefonice la mare distanta, obtinerea de informatii meteorologice, localizari complexe si experimente in medii speciale, obtinerea de informatii geologice, toate sunt posibile prin intermediul satelitilor.

Dotat cu tehnologii de ultima generatie pentru broadcasting-ul pe satelit, teleportul operat de MEDIA SAT – situat in localitatea Buftea, aproape de Bucuresti – asigura comunicatii de date, radio si televiziune digitala catre Europa, Orientul Mijlociu si Africa. 

INTERNET-ul prin satelit a devenit recent o solutie eficienta si convenabila de conectare, avand performante si preturi comparabile conexiunilor terestre. Serviciul MEDIA SAT de INTERNET prin satelit este oferit in colaborare cu Tooway™ - Skylogic, parte a grupului EUTELSAT si este furnizat utilizand primul satelit European customizat pentru servicii INTERNET Broadband, avand o capacitate de 35 de ori mai mare decat satelitii traditionali si o acoperire de 100% pe teritoriul Romaniei.

MEDIA SAT este in prezent cel mai mare operator privat pentru servicii de comunicatii prin satelit din Romania.

Teleportul MEDIA SAT furnizeaza servicii pentru:

 

Canale TV&Radio:

 

Operatori DTH:

 


Serviciile INTERNET prin Satelit Tooway sunt oferite in colaborare cu
Skylogic/ EUTELSAT.