office@mediasat.ro | 031.82.52.700
Comanda servicii internet, telefonie, Cloud, SMS
Media Sat > Internet > Internet terestru

Internet terestru

Ai nevoie de o conexiune permanenta si fiabila? Ai nevoie de acces la un volum mare de date in timp record sau pur si simplu vrei sa exploatezi la maxim potentialul INTERNET-ului pentru business-ul tau?

In functie de nevoile afacerii tale, Media Sat iti ofera accesul optim la INTERNET si o gama larga de servicii conexe, oriunde pe teritoriul Romaniei prin intermediul infrastructurii proprii sau al partenerilor strategici.

Acces INTERNET dedicat

▪ Fibra Optica
▪ Wireless
▪ Cablu
▪ DSL

Servicii conexe

▪ E-mail
▪ Streaming TV&Radio pe INTERNET
▪ Videoconferinte
▪ Colocare servere in NOC-ul MEDIA SAT
▪ Gazduire si Design pagini web
▪ VPN-uri (Virtual Private Networks)

 

Conexiunile MEDIA SAT la back-bone-uri internationale sunt realizate pe suport fibra optica, prin multiple rute alternative, pentru asigurarea non-stop a conectivitatii INTERNET cu principalele noduri de trafic internationale.

Avem o politica de peering deschisa, dovada fiind lunga lista de operatori cu care avem conexiuni de 1Gbps si chiar 10 Gbps, asigurand clientilor nostri un trafic Metropolitan optimizat.

Peering operatori

Romtelecom, RoNIX, UPC, RCS&RDS, EuroWeb, Dial Telecom, Nextgen, FiberNET, iNES, AdNET Telecom, Prime Telecom si altii.

MEDIA SAT este membru al asociatiei .

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va sfatui ce tip de conexiune sau servicii si ce formula de abonament sunt potrivite pentru cerintele si exigentele dumneavoastra.